🖤 Při nákupu nad 2.500 Kč hrdá DYKKA plátěnka jako dárek 🔥

Jak si správně vybrat packer a jak o něj pečovat

Jestli už vás nebaví nosit v boxerkách ponožky, vyzkoušejte packer, který má oproti podobným náhražkám milion výhod. Nejen, že vám v kalhotách vykouzlí realistickou bouli, ale zároveň přidá na sebevědomí. Už vůbec se pak nemusíte bát, že vám někudy jen tak vypadne. V závislosti na svých cílech a preferencích můžete volit packery měkké nebo tvrdé. Měkký packer vytvoří ochablou variantu, která při běžném každodenním nošení působí přirozeně. Můžete ho mít i v stand to pee variantě. Na druhou stranu tvrdé provedení vytváří iluzi erekce, což se může třeba skvěle hodit na večerní rande. Před tím, než se ale pro některý z nich rozhodnete, můžete si projít náš DYKKA guide, který vám o packerech ještě leccos prozradí a navíc navede, jak se o ně správně starat. 

 DYKKA - jak vybrat packer

  

Ještě před nějakými deseti lety nebyl výběr packerů nijak bohatý. Doba se však naštěstí hnula kupředu, a tak jsou teď možnosti poměrně slušné. Po sáhodlouhém výzkumu jsme pro vás nakonec vybrali dvě ověřené značky - Banana Prosthetics a Mr. Limpy. 

TIP NA ZAČÁTEK: Aby pro vás nošení packeru bylo co nejpřirozenější, doporučujeme používat postroj, packing pouch nebo speciální boxerky a jocks navržené pro nošení s packerem.  

 

BANANA PROSTHETICS packery

Banana Prosthetics je malá kanadská firma, která s pečlivostí a zručností ručně vytváří své produkty z kvalitního, jemného silikonu. která se zaměřuje na poskytování prvotřídních, ručně vytvořených produktů, které berou v úvahu jedinečnost každého těla a usilují o zajištění maximálního pohodlí a spokojenosti svých zákazníků.Tyto penilní protézy jsou odolné, flexibilní a velmi pohodlné při nošení. Firma klade důraz na jedinečnost každého těla a nabízí širokou škálu tvarů a barev.

Druhy packerů Banana Prosthetics:

  • Soft packer - ideální volba pro přirozený tvar ve spodním prádle. Můžete si dokonce vybrat, jestli vás láká spíš neobřezaný packer nebo s packer s obříznou. Pokud teprve začínáte nosit packer, můžete vyzkoušet variantu SP1, která je nejjemnější.

  • Hard play packer - penilní protéza s erekcí a vulvou na vnitřní straně pro maximální potěšení pro všechny zúčastněné. Opravdu lákavá volba. 

  • Stand to pee packer - praktický nástroj navržený pro močení ve stoje, který zjednodušuje každodenní život. Máte na výběr mezi dvěma možnostmi: pevnější STP1 a flexibilnější STP2.

  • Stroker - realistický masturbátor, dostupný v delších nebo kratších verzích. Stroker je vhodný pro osoby s metaidoioplastikou a také pro lidi se zvětšeným klitorisem.

dykka - banana prosthetics packery

 

Jaká je životnost? 

Protézy jsou vyrobené ze silikonu, což je velmi odolný materiál. Vždycky však záleží na tom, jak často je člověk používá a jak se o ně stará. Je ale potřeba počítat s tím, že se protéza při nošení přirozeně dře o oblečení, čímž se po čase poškodí jak barva, tak samotný silikon.

Které penilní protézy můžu používat při pohlavním styku?

Při pohlavním styku můžete použít Hard Play packer. Ale! Produkty od Banana Prostetics jsou sice vyrobené z vysoce kvalitního a 100% lékařského silikonu, který je neškodný pro pokožku, avšak nebyly primárně navržené pro sexuální penetraci. Dobře víme, že to láká, a tak pokud se rozhodnete, že je k pohlavnímu styku přecejen využijete, určitě použijte kondom. Pomůže vám jednak snížit riziko spojené s pohlavně přenosnými infekcemi a také udrží vaši protézu krásně čistou. Používejte kondomy, které obsahují lubrikant na vodní bázi. Silikonové lubrikanty by protézu mohl poškodit. Nicméně i přes to nedoporučujeme příliš divoké hrátky, které by povrch výrobku mohly poškodit. Za funkčnost protézy při pohlavním styku neručíme. 

Jak se o ně starat?

Snažte se protézu po každém použití opláchnout pod tekoucí vodou. Umývejte tedy pravidelně alespoň jednou denně ideálně PH neutrálním mýdlem. Packer nechte uschnout na vzduchu. Nemusíte ho nijak pudrovat, ale pokud chcete, můžete ho lehce poprášit kukuřičným škrobem. Protézu chraňte před přímým sluncem a skladujte ji na chladném a tmavém místě. Vyhněte se přímému kontaktu s jinými výrobky na bázi silikonu. Protézu úplně nedoporučujeme nosit dlouhou dobu, aby vaše pokožka mohla přirozeně dýchat.  

Může se vzhled jednotlivých produktů lišit?
Tak jako se od sebe liší lidská těla, tak se mohou lišit i produkty Banana. Nevyrábí se totiž strojově, ale pěkně ručně, a tak se na výrobcích mohou objevit drobné rozdíly. Můžete si všimnout i maličkých vzduchových bublinek, které jsou zejména u ručně vyráběných výrobků zcela běžné. V žádném případě nemají vliv na funkčnost protézy. Všechny produkty jsou před odesláním podrobeny důkladné kontrole kvality. 

Jaké jsou záruky?
Protézy používá mnoho lidí různými způsoby. Vždycky záleží hlavně na tom, jak se o ně pak staráte. Někteří lidé považují protézy za nezbytnou součást svého těla a čistí je několikrát denně. Jiní je používají při nejrůznějších hrátkách, které můžou protézy leckdy poškodit. Je důležité, aby se po nošení (a to pak především Stand To Pee protézy) správně vyčistily. Moc rádi bychom vám poskytli záruku, ale nedokážeme odhadnout, jestli o své protézy každý náležitě pečuje.

Jak používat stroker?
Stroker je měkký, elastický masturbátor ze silikonu ve tvaru penisu. Střed protézy je dutý. Délka jednotlivých strokerů se může lišit, ale většina z nich se používá stejným způsobem, a to založeným na dvou magických slovíčkách: tření a sání! 
Je důležité si uvědomit, že k plnému využití strokeru je nutný minimální růst v oblasti klitorisu. Po určité době hormonální léčby testosteronem se tkáň toho, co bylo klitorisem, zvětší do délky a/nebo se rozšíří a vypadá jako mini penis. Název je pro každého člověka velmi osobní: dicklit, peen, dick, growth a podobně. Tento genitální výrůstek je plný velmi citlivých nervů, které mohou být při stimulaci velmi příjemné a vést k orgasmu. A právě zde přichází stroker na řadu!

Mr. LIMPY packer 

Mr Limpy penilní protéza vyrobená z materiálu SuperSkin, a tak je na dotek tak reálná, jak jen to jde. Nízká cena a pocit reálného penisu z Limpyho dělá jednoho z největších oblíbenců. Pokud patříte mezi packerovací začátečníky, je to ideální parťák. Můžete si vybrat ze tří velikostí. Pokud máte drobnější postavu nebo nechcete dávat vaši výbavičku příliš na odiv, doporučujeme sáhnout po nejmenší nebo střední velikosti. 

dykka - mr. limpy packery

Jak se o něj starat?

Pan Limpy je vyroben z materiálu SuperSkin, který je známý svou realistickou schopností simulovat vzhled a pocit kůže. Neobsahuje latex, takže se ani alergici nemusí ničeho obávat. Tento materiál se poměrně snadno čistí a vyžaduje pouze otření teplou vodou a mýdlem. Pokud je to možné, nechte packer po každém umytí uschnout na vzduchu. Když ne, osušte jej ručníkem. Pro vaše pohodlí doporučujeme packer vymáchat v malém množství kukuřičného škrobu. Tím zůstane déle suchý a zmírní se i lepivost materiálu SuperSkin, ze kterého je vyrobený. Mr. Limpy miluje vodu, a tak s ním můžete i plavat. Časté koupání v mořské a chlorované vodě ale materiálu úplně neprospívá a rychleji se opotřebuje. Pokud nechcete, aby se váš packer proměnil v hromádku kaše, nevyvařujte ho ani nemyjte v myčce. 

Produkty Mr. Limpy jsou obecně mnohem levnější a měkčí než silikonové packery. Hlavní nevýhodou je však kratší životnost. I při šetrném zacházení a každodenním používání můžete očekávat, že vám tento packer vydrží jen asi 6-9 měsíců.


TIP NA KONEC: Pokud máte pocit, že vám ze všech packerů jde spíš hlava kolem, můžete se pořád ještě rozhodnout pro diskrétní pěnovou výplň, která sice nevypadá tak realisticky, ale za to je dost pohodlná. 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz