🖤 Při nákupu nad 2.500 Kč hrdá DYKKA plátěnka jako dárek 🔥

Jak nosit packer

Když začínáte nosit packer anebo zatím jen vybíráte vhodnou velikost, myslete na to, že packer by nikdy neměl vejít do místnosti před vámi. Teda pokud vašim cílem není upozornit na dmoucí se poklopec. 

jak-packovat-packer

Pokud s packováním začínáte, možná si představujete, že budete nosit obrovský packer, který vám udělá pořádnou bouli v jeanách. Možná časem zjistíte, že to není až tak pohodlné a na celodenní nošení najdete úplně jinou velikost. Nebo naopak. Chcete mít decentní packer, ale po čase zjistíte, že čím větší, tím lépe se cítíte. Celé je to jen na vás a na tom, jak se cítíte. Každé tělo je jinak stavěné a sedí mu jiné věci. Nebojte se vyzkoušet více velikostí a druhů packerů. Bude to ovlivňovat také váš věk a doba, jak dlouho packujete. Prostě se postavte před zrcadlo a testujte.

V tomto článku najdete tipy na to, jak vybrat packer a jak ho následně udržet přesně tam, kde má být.

 

Jaké jsou druhy packerů?

Existuje několik druhů packerů, můžete je libovolně střídat nebo si najít svého oblíbence a toho se držet.

  • pěnová výplň - měkká pěnová výplň ve tvaru vybouleniny v kalhotách, stačí ji umístit do spodního prádla
  • soft packer - měkký a lehký packer, který můžete nosit prakticky neustále. Na omak je velmi příjemný a tvarem připomíná penis
  • STP packer - stand to pee packer = můžete přes něj močit ve stoje. Je stejný jako sift packer, ale navíc je s ním možné čůrat. Může být o něco mohutnější a těžší, kvůli STP funkci, takže je lepší počítat s tím, že může být o trošku výraznější v kalhotách.
  • hard play packer - packer s erekcí, určený na sex. Z vnitřní strany může mít drážky pro dráždění klitorisu nebo vulvu pro stimulaci zvětšeného klitorisu.

Mr. Limpy  

Kam packer umístit? 

Umístění ovlivňuje to, jak výraznou linii vám v kalhotách packer vytvoří. Takže první krokem, který je potřeba vyzkoušet je, jestli se vám líbí mít packer spíš nahoře nebo dole. Někomu stačí vědět, že "tam" něco je, a nepotřebuje, aby "to" na první pohled vidělo i okolí. Někdo rád dává na obdiv výraznou bouli v kalhotách. Pokud patříte ke druhé skupině, umístěte packer výše, tím docílíte toho, že bude zvlášť z profilu penis viditelnější. Když naopak chcete docílit velmi nenápadného vydutí, umístěte packer níž k pánevní kosti. To znamená, že čím více si packer zasunete směrem mezi stehna, tím méně bude viditelný.

STP packery jsou o něco mohutnější kvůli tomu, že obsahují části, přes které protéká moč. Může se stát, že vám bude v kalhotách vytvářet dojem lehce ztopořeného penisu. Což nemusí být úplně to, co chcete. Umístěte níž k pánevní kosti (mezi stehna), kde se více schová. Jestli se packer teprve učíte nosit, nenechte se odradit a zkoušejte, časem si to celé sedne. 

Shrnutí: Vyberte si, kam chcete packer umístit. Níže = méně nápadný, výše = výraznější boule v kalhotách

 

Horní packování

Při horním packování se ukládá packer penisovou částí mezi kyčelní klouby. Potom už stačí si jenom vybrat, jestli si "ho" budete pokládat doleva nebo doprava. Kterou stranu si vyberete, je jenom na vás a vaší osobní preferenci. Tím, že penis dáte na stranu, zmenšíte trošku jeho výslednou nápadnost v kalhotách. Pokud chcete vaši bouli ještě zvýraznit, nedávejte penis na žádnou stranu a nechte ho uprostřed. Některé STP packery jsou přímo dělané na horní packování.

Horní packování je super, pokud dáváte rádi na obdiv křivku vašich kalhot. Pokud nosíte velmi obepnuté outfity na sport, plavání nebo cokoli dalšího, možná dmoucí penis nebude to pravé, pak stačí připevnit packer níž.

 

Dolní packování

Pokud chcete vyzkoušet dolní packování, umístěte packer tak, aby penis směřoval přímo dolů přes varlata, to vám určí i místo, tam ho připevnit. Nebojte se, že s dolním úchytem nebude penis vidět. I nejmenší velikost Mr. Limpy tak dokáže vytvořit efektivní bouli.

  jak-nosit-packer-spravne

 

Jak udržet packer na místě?

 

Je úplně normální, že se během dne penis pohybuje a mění pozici, zeptejte se cismužů. Existuje ale celá řada pomocníků, kteří zajistí, že packer zůstane celý den na svém místě. Můžete použít pouzdro, do kterého packer vložíte a připevníte ho na jakékoli spodní prádlo. Nebo můžete vyzkoušet různé postroje, do kterých packer vložíte. Existuje také speciíální packovací spodní prádlo. 

I tady je potřeba zkoušet a postupně najít způsob, který vám sedne.

 

Jakou velikost packeru vybrat?

 

Čím větší penís, tím více budete mužem? Vůbec ne! Vyberete si velikost tak, ať se cítíte dobře. Mužně, pokud je to vašim cílem. Každý si svoji bouli na kalhotách představuje jinak velkou. Všichni máme jiné tělesné proporce, proto může být někdy trošku tricky najít vhodnou velikost packeru. Nebojte se experimentovat a zkoušet různé packery, velikosti a druhy připevňování. Ale nezapomeňte, že je to o vašem pocitu. Buďte spokojení sami se sebou a mějte se rádi. Je to jen na vás! 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz